Mokhzani's FotoPage

By: Mokhzani Mohsin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 27-Aug-2006 04:19 Email | Share | | Bookmark
Trip to TRAP & Lata Kinjang

main entrance to TRAP
Panas sebab dah pukul 10.00 a.m nih..
Signboard to TRAP.. kalau terlepas jumpa kampung orang asli!!
View all 18 photos...
27/08/06 kitaorang pi kolam air panas sg.klah.. pastu pi lata kinjang.. pastu terus ke taiping..
Best gak TRAP (taman rekreasi air panas) sg klah ni.. masuk baru RM5/person +RM2/person kalau nak mandi kat air sejuk dia.. ada sotong tu.... mesti kak ina & firdausz nak bawak budak2 pi sini.. baru je buka bulan ogos nih..
Pastu pi lata kinjang.. air terjun ni tinggi siut.. dari highway PLUS boleh nampak.. ngeri gak time lalu kat jambatan gantung tu.. macam mana nak masuk explorace camni
Pastu lepak-lepak kat taman tasik taiping.. taman tasik tercantik & tertua di Malaysia tuu.. tapi memang best tasik nih.. dekat ngan Zoo Taiping & Night Safari


Saturday, 26-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highland

ceh, tak sedap la BOH yang pelik2. e.g camomile & jasmin
bau teh!!
Teknik bergambar menyembunyikan badan yang gemuk.. hahaha
View all 9 photos...
26 Ogos 2006.. pi jalan-jalan ke Cameron Highland..

ada gak gambar-gambar kenangan kat Perak nih..


Friday, 25-Aug-2006 03:37 Email | Share | | Bookmark
Bersama kawan-kawan ex-SMKAS, KUiTTHO & UEMC

abang zam tgh wat drafting
last day with sheikh faizal.. good luck man..
ngan ijat tarlan kat tomyam rakyat, tg.malim
View all 5 photos...
Ada la sikit gambar bersama kawan-kawan kat opis.. abang zam.. ijat tarlan.. dah dekat seploh tahun tak jumpa (ex-smkas), kawan kat KUiTTHO, razimah&syed (with adam) and also liza&mokhtar (with baby)


Sunday, 20-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampong hantar barang- pindah lagi!!!

kemas barang nak bawak balik kampung
gambar kat pt. jelutong
tempat termenung uppa - pagi2
View all 6 photos...
18 ogos 2006... dah siap kemas barang.. betolak pukul 8.30p.m and sampai pt.jelutong pukul 1.30a.m.. laju gak abang rajoo ni bawak lori.. kitaorang naik lori sekali pasal boleh jimat kos

Ada gak la gambar uppa yang manja melampau tapi penakut & kucing-kucing mak kat jelutong...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net